LED Sports-belysning

LED Sports-belysning: For den ultimative totaloplevelse

Den rigtige belysning er afgørende for at sikre de bedste betingelser for spillere og tilskuere. Derfor samarbejder vi hos J. Jensen med innovative partnere om at sætte nye standarder for sportsbelysning, der sikrer både flere spilletimer på udendørsarealer og den ultimative totaloplevelse.

Vi tilbyder komplette løsninger til belysning af sportsarenaer – uanset om du arbejder med uden- eller indendørs sportsgrene. Med vores LED Sports-belysning kan vi altid matche dit behov, hvad enten du skal anvende lys til dit fodboldstadion, træningsbanen, tennisbanen eller i indendørshaller, hvor der fx spilles basket, badminton, håndbold, bordtennis eller afholdes svømmestævner.

Vores LED Sports-belysning kan tilpasses efter behov og kravspecifikationer, så du sikrer de optimale betingelser for udøverne og tilskuerne. Eksempelvis kan vi levere LED Sports-belysning fra 150 LUX op til 2400 LUX (Super HD TV-Broadcasting med mulighed for at vise billeder i superslowmotion), der kan kombineres med DMX-controller, der giver mulighed for at integrere visuelle lyseffekter.

Med LED Sports-belysning sikrer vi dit anlæg den højeste belysningskvalitet, der også er kosteffektiv i forhold til drift, vedligeholdelse og miljø på grund af det lave energiforbrug.

Kontakt os og hør nærmere om mulighederne for LED sportsbelysning.

E-mail: info@fodboldbaner.dk – Tlf.: 48253535 
Ny LED belysning – Brøndby Stadion
Ny LED belysning – Brøndby Stadion