Brøndby Stadion - Bane 2 - Hybridbane

Danmarks mest moderne fodboldbane findes i Brøndby

De danske vejrforhold gavner ikke en professionel fodboldklub i Danmark. Men i Brøndby har de fundet den optimale løsning med den hybridbane, J. Jensen har opført i efteråret 2017. Nu træner Superliga-truppen hver dag på en græsbane, der ved hjælp af den rigtige opbygning i undergrunden med varme og dræning, optimerede jordlag og til sidst en hybridgræsmåtte til stabilisering af de naturligt såede græsfrø er spilbar året rundt.

M

ed en professionel opbygget bane med hybridmåtten fra GrassMaster Solutions har Brøndby IF sikret optimale betingelser for spillernes udvikling, ligesom hybridgræssets holdbarhed har givet mulighed for at de bedste Masterclass-hold kan træne på en god græsbane året rundt. De under ti procent ændrer ikke på følelsen, der for fodboldspillerne er som at spille på 100 procent naturligt græs. Området, der dækker halvanden fodboldbane, giver plads til at flytte kridtstregerne, så græsset hele tiden har optimale vækstforhold, og spillerne grønt græs under fødderne.

J. Jensen har opført den nye træningsbane, så den har samme standard som de største stadions rundt om i verden, hvilket betyder, at banen selv i de hårde vintermåneder er flot grøn og spilbar. Hybridgræsmåtten med et minimum af kunstgræs giver greenkeeper Chris Hague de bedste betingelser for at så en stabil græsplæne, som også kan bruges i vintermånederne.

Det nye træningsanlæg har desuden fået installeret et analytisk GPS-værktøj, der gør det muligt at dosere spillernes træningsmængde meget præcist og dermed optimere både træning og præstation i kampene. J. Jensen Fodboldbaner har udført banen som en totalentreprise, hvor Danmarks mest højteknologiske bane er indhegnet, har en nedgravet vandtank til optimal, der sikrer en miljørigtig vanding af banen.

Læs mere om
Vil du vide mere?