Udenomsarealer

Hos J. Jensen leverer vi ikke kun baner. Vi tilbyder også totalløsninger udenom banen for at sikre de mest optimale og komplette anlæg. Med vores erfaring fra bygge- og nedrivningsbranchen kan bistå med alt fra nedrivning af eksisterende anlæg til opbygning af nye. Vi har mange års erfaring i håndtering af totalentrepriser, der giver dig garanti for det færdige resultat.

Vi tilbyder derfor at levere alt fra omliggende hegn, tribuner, belægninger, beplantning og GPS-systemer – ligesom vi altid er lydhøre over for andre behov og ønsker til både eksisterende og nye anlæg.

Hos Brøndby IF har vi eksempelvis installeret en regnvandsbeholder til det nyetablerede træningsanlæg, der samler regnvand fra de omkringliggende baner og stadion i en nedgravet tank. Regnvandet bruges til at vande banerne og betyder, at træningsanlægget er selvforsynede med vand til gavn for miljøet og økonomien.

Regnvandsbeholderen har desuden installeret et filter, der sikrer, at det vand, der bruges til at vande banerne, genanvendes, således at der sikres mindst muligt spilvand.

Med vores avancerede LED-belysningssystemer sikrer samtidig også optimale lysforhold på og omkring din sportsanlæg, der giver både spillere og tilskuere den ideelle totaloplevelse. Læs mere om vores LED Sport-belysning her.